Gå til hovedindhold
Mad og Måltider

Primær navigation

Menu

  • For københavnere
  • For medarbejdere
  • Jobs
  • Spis med
  • Om Mad og Måltider

Brødkrumme

  1. Forside
  2. For københavnere

For københavnere

Vores tilgang til mad

København står for bæredygtige måltider, der forener sundhed, velsmag og ansvar for klimaet. 

Vores mål og indsatser omfatter initiativer, der er med til at styrke København som madby og bidrage til at udvikle det lokale fødevaresystem omkring byen.

 

Københavnernes klimakogebog

I Københavnernes klimakogebog kan du finde klimavenlige retter indsendt af andre københavnere og dele din egen grønne favoritret.

Madhacks

Her finder du hacks til, hvordan du kan undgå madspild og få inspiration til at gøre din madlavning både mere spændende, grøn og børnevenlig.

To-ugers madplan

Se københavnernes klimavenlige to-ugers madplan her.

Fokus på sund, velsmagende og klimavenlig mad

Københavns Kommune lancerer nu en kampagne, der skal sætte fokus på vores Mad- og Måltidsstrategi med afsæt i den mad, vi laver i KK’s køkkener.

Det gode måltid

Medarbejdere i Københavns Kommune, der arbejder med mad og kost, kan deltage i kurser og rådgivningsforløb. Læs mere om vores fokus på det gode måltid.

Opskrifter og pejlemærker

Københavns Kommune har sammen med DTU og Meyers Madhus A/S udviklet en række redskaber, som kan bruges til at tilberede klimavenlige måltider med fokus på ernæring, økologi og madglæde.

Mad- og Måltidsstrategi

Vi sætter en ny og ambitiøs retning for, hvordan mad
og måltider med høj kulinarisk kvalitet bidrager til en sundere og mere klimaansvarlig by for alle københavnere.

Københavns Kommune

Kontakt

33 66 33 66
maaltider@kk.dk

Links

  • Kontakt os
  • Københavns Kommunes cookiepolitik
  • Tilgængelighedserklæring
  • English