Vær med i Spis med i vores køkkener 2024

Nu er der åbent for ansøgninger til tredje udgave af Spis med i vores køkkener. Festivalen, der fejrer det offentlige måltid, foregår 8.-24. april 2024.

Inviter pårørende og københavnere til middag i jeres institution – og giv dem indblik i jeres bæredygtige og velsmagende hverdag.

Har I lyst til at åbne dørene og være værter for en middag, hvor københavnere og pårørende smager, hvordan maden og måltidet indgår som en del af hverdagen i jeres institution? 

Så kan I nu ansøge om at være med i madfestivalen Spis med i vores køkkener, der foregår i uge 15 – 17, 2024.

Ansøgningsfristen er 4. januar 2024.

Det får I ud af at deltage: 

  • Festivalen er en enestående mulighed for at komme i dialog med jeres lokalmiljø og vise institutionen frem for både nysgerrige københavnere og engagerede pårørende.
  • Efter festivalen inviteres I til et fagligt og festligt arrangement for alle deltagende køkkener, hvor I får inspiration, netværk og god mad, mens vi fejrer en veloverstået festival.

Det praktiske: 

  • I bestemmer, om arrangementet skal afholdes til frokost eller aftensmad
  • I står for indkøb, menu og værtskab på aftenen. Food Organisation of Denmark hjælper med sparring og ekstra hænder til arrangementet.
  • I modtager tilskud til at dække råvareudgifter og tidsforbrug til planlægning og afvikling af arrangementet. 
  • Der afholdes to sparrings- og planlægningsmøder. På første møde sætter vi rammen for jeres arrangement. På andet møde samler vi op og får styr på de praktiske detaljer.
  • Billetter til jeres middag sælges på madbillet.dk 

Sådan ansøger I: 

Send en mail til projektleder for Spis med i vores køkkener, Ida-Maj Fiskbæk, på idamaj@thefoodproject.dk 

Ansøgningsfristen er 4. januar 2024.

Samarbejdspartner er Food Organisation of Denmark, der står for billetsalg og praktik vedrørende kommunikation og koordinering.