For dig, der arbejder med ældre
I 2019 fik vi en ny Mad- og Måltidsstrategi i Københavns Kommune. Strategien fortsætter de seneste mange års satsning på økologi og madkvalitet. Som en naturlig forlængelse af arbejdet med økologi, skal måltiderne være mere klimavenlige. Konkret er målet at reducere CO2-aftrykket fra kommunens samlede fødevareindkøb med 25 procent inden 2025.
Jeres indsats på de københavnske plejehjem og midlertidige døgnophold er helt afgørende for, at vi kan nå i mål med bæredygtige måltider, hvor velsmag, godt håndværk og madglæde er i højsædet. Som en støtte til at arbejde med målene og sætte fokus på det gode måltid, har kommunen derfor indgået aftale med Meyers Madhus om at yde rådgivning og afholde gratis kurser for kommunens over 1000 institutioner og tilbud indtil slutningen af 2024.
Sammen om det gode måltid
Vi samarbejder med Meyers Madhus om at skabe endnu bedre måltider i de københavnske institutioner og tilbud. Sammen har vi fokus på velsmag, kvalitet og madglæde og løfter den grønne dagsorden med bæredygtige, klimavenlige måltider og mindre madspild.